Cursus ( tip: is ook leuk om iemand kado te geven )

Regelmatig wordt er een cursus glas-in-lood / tiffany in het NNTTM ( Noord-Nederlands-Trein en Tram Museum ) te Zuidbroek gegeven. De cursus bestaat in eerste instantie uit 6 donderdag avonden van 19.00 tot 21.30 uur.
De kosten zijn € 155,- inclusief het gebruik van gereedschap en materialen.
Hierna worden er vervolglessen gegeven van € 14,50 per avond inclusief gebruik gereedschap, waarin je geholpen wordt met het maken van een eigen ontwerp.

Je leert oa : glas snijden en breken, het glas in het lood zetten , solderen en afwerken.

Adres NNTTM :     Stationsstraat 5 , 9636 BA Zuidbroek
Contact en opgave: Jos F Halman     
0640665253
glasinloodraam@gmail.com 


Workshop : 


Er zijn verschillende mogelijkheden voor het volgen van een workshop :

Glas in Lood
Het is mogelijk een workshop glas in lood te volgen van één dag. Kosten voor deze workshop zijn € 79,- p.p. ( vanaf twee personen ) , inclusief BTW, materiaal en gebruik van het gereedschap. In het weekend en op woensdag geldt een meerprijs van € 12,50 p.p. Een lunch ( soep, diverse soorten brood etc ) is mogelijk vanaf € 6,- p.p. Een workshop begint om 9.00 uur en eindigt om ongeveer 17.00 uur.

Tiffany
Het is ook mogelijk om een workshop tiffany te volgen voor een groep van minimaal twee personen . Kosten van deze workshop zijn : € 79,00 p.p/ per dag, of € 47,50 p.p/ per ochtend, avond. In het weekend en op woensdag geldt een meerprijs van € 12,50 p.p. Een lunch ( soep, diverse soorten brood etc ) is mogelijk vanaf € 6,- p.p. Een workshop begint om 9.00 uur en eindigt om ongeveer 17.00 uur.


In overleg kan ik ook bij u thuis of op het werk komen ( Utrecht, Overijssel, Gelderland, Friesland, Drenthe en Groningen )