In verband met corona geef ik nu even géén cursus en/of workshops..!!

Cursus ( tip: is ook leuk om iemand kado te geven )

Regelmatig wordt er een cursus glas-in-lood / tiffany in Galerie “De Smederij” gegeven.De cursus bestaat in eerste instantie uit 6 donderdag avonden van 19.00 tot 21.30 uur.
De kosten zijn € 125,- inclusief het gebruik van gereedschap en materialen.
Hierna worden er vervolglessen gegeven van € 11,- per avond inclusief gebruik gereedschap, waarin je geholpen wordt met het maken van een eigen ontwerp.

Je leert oa : glas snijden en breken, het glas in het lood zetten , solderen en afwerken.

Adres Galerie “De Smederij” :     De Vosholen naast nr. 58 , Sappemeer
Contact en opgave: Jos F Halman     
0640665253
glasinloodraam@gmail.com 


Workshop : 
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het volgen van een workshop :

Glas in Lood
Het is mogelijk een workshop glas in lood te volgen van één dag. Kosten voor deze workshop zijn € 60,- p.p. ( vanaf twee personen ) , inclusief BTW, materiaal en gebruik van het gereedschap. In het weekend geldt een meerprijs van € 12,50 p.p. Een lunch is mogelijk vanaf € 4,- p.p.

Tiffany
Het is ook mogelijk om een workshop tiffany te volgen voor een groep van minimaal twee personen . Kosten van deze workshop zijn : € 60,- p.p/ per dag, of € 30,00 p.p/ per ochtend, avond. In het weekend geldt een meerprijs van € 12,50 p.p. Een lunch is mogelijk vanaf € 4,- p.p.


In overleg kan ik ook bij u thuis of op het werk komen ( Utrecht, Overijssel, Gelderland, Friesland, Drenthe en Groningen )